Σελίδες

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Οι W.A.S.P. για δύο "καυτές" εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Η Heavy Metal "L.O.V.E. Machine" των W.A.S.P. προσγειώνεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα για δύο ζωντανές εμφανίσεις, από τις περιορισμένες του συγκροτήματος στην Ευρώπη, την Δευτέρα 25 στην Θεσσαλονίκη και στην Βαβυλωνία του Μύλου και την Τρίτη 26 Ιουλίου στην Αθήνα και στο Gagarin 205, στις πιο καυτές rock ‘n’ roll βραδιές του καλοκαιριού.

O Blackie Lawless, ιδρυτικό μέλος των W.A.S.P., πρωτοστάτησε στην εξάπλωση του 80’s heavy metal ήχου και αποτέλεσαν μαζί με τα μεγαθήρια Motley Crue και Quiet Riot τους δυναμίτες της hard rock σκηνής του Λος Άντζελες, που έμελλε να μείνουν στην ιστορία. Παρέα με τη μαγική τριάδα των "ατίθασων παιδιών" Doug Blair, Mike Duda και Mike Dupke, έρχονται να μας προσφέρουν ένα ακόμα αξιομνημόνευτο live show, από αυτά που δε χορταίνουμε!!

Αυτή τη φορά όμως θα είναι πιο καυτό, μιας και έρχονται μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού σε απόσταση... αναπνοής από τον ιδιοφυή δημιουργό του "Crimson Idol"!

Οι W.A.S.P. κατάφεραν από το σχηματισμό τους το 1982, να σοκάρουν την αμερικανική κοινωνία με την εκκεντρική τους εμφάνιση και τους προκλητικούς τους στίχους. Ευρηματικός και πρωτοπόρος, ο Blackie Lawless με την ανελέητη ενέργεια του πάνω στη σκηνή, δεν άφηνει κανέναν ασυγκίνητο. Δεν είναι τυχαίο που μία τέτοια προσωπικότητα της rock, κατηγορήθηκε και πολεμήθηκε τόσο πολύ από συντηριτικούς, καθόλη τη διάρκεια της καριέρας του...

Ο Blackie Lawless, έρχετε να επιβάλλει το ρυθμό των W.A.S.P. στις σκηνές της Βαβυλωνίας του Μύλου και του Gagarin 205, με προσεγμένες αλάνθαστες εκτελέσεις των αγαπημένων μας κομματιών, επικεντρώνοντας την ερμηνεία του στη μουσική ουσία. Πλέον κάθε live των W.A.S.P., αποτελεί αφορμή για την εξιστόρηση των καλά κρυμμένων νοημάτων των τραγουδιών τους.

Ιδιαίτερα τα τελευταία albums των W.A.S.P. ξεκλειδώνουν το καθένα και από μία διαφορετική εννοιολογική ενότητα… Πιο συγκεκριμένα η τελευταία τους επική δημιουργία "Babylon" κάνει ιδιαίτερες βιβλικές αναφορές με επίκεντρο τους "Τέσσερις Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης" και ένα ξεχωριστό παραλληρισμό με σημερινούς κοινωνικούς προβλήματισμούς και τη στάση των ηγετών του κόσμου. Οι ανησυχίες για την εξέλιξη της ανθρώπινης ζωής και η περιθωριοποίηση του απροσάρμοστου ειδώλου, είναι μόνο κάποιες από τις αποκαλυπτικές θεματολογίες με τις οποίες καταπιάνεται ο Blackie Lawless στα έργα του.



ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

Για την συναυλία της Αθήνας:

Τιμές εισιτηρίων:
Αρένα Γενικής εισόδου 30 ευρώ (προπώληση) και 35 ευρώ (ταμείο)

H προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στα Τicket House, Metropolis (καταστήματα Πανεπιστημίου, Χαλανδρίου, Πειραιά, The Mall), Hard Rock Café (Αθήνας και Γλυφάδας),www.123merch.gr και www.ticketarena.gr


Για την συναυλία της Θεσσαλονίκης:

Τιμές εισιτηρίων:
Αρένα Γενικής εισόδου 30 ευρώ (προπώληση) και 35 ευρώ (ταμείο)

H προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στα Τicket House- Musicland, Public και Metropolis Θεσσαλονίκης, Καπλάνειο καφέ Ιωαννίνων, www.123merch.gr και www.ticketarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου