Σελίδες

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

"Black Sabbath Reunion II…;"

"Οι Ozzy Osbourne και Tony Iommi, του θρυλικού heavy metal συγκροτήματος Black Sabbath, επίλυσαν φιλικά τα προβλήματα που αφορούσαν στην κυριότητα του ονόματος της μπάντας και οι δικαστικές διαδικασίες στην Νέα Υόρκη έχουν διακοπεί...Οι δύο μεριές βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να αφήσουν το θέμα πίσω τους και να συνεργαστούν από κοινού για το μέλλον. Επιθυμούν να γίνει γνωστό ότι το θέμα δεν ήταν ποτέ προσωπικό, αλλά επαγγελματικό...".

Με αυτή την κοινή ανακοίνωση, Ozzy Osbourne και Tony Iommi - Tony Iommi και Ozzy Osbourne, βάζουν τέλος στην άδικη για τους ίδιους και την ιστορία του θρυλικού συγκροτήματος διένεξη.

Σύμφωνα, μάλιστα και με άλλες προσωπικές τους πρόσφατες δηλώσεις, παραδέχτηκαν:

Tony Iommi: "Μίλησα με τον Ozzy, όταν ήμουν στο Los Angeles για την κηδεία του Ronnie. Ο Ozzy κι εγώ έχουμε μία περίπλοκη σχέση, όμως κρατάμε πάντα επαφή, ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο συμβαίνει. Αν θα έπαιζα ξανά με τον Ozzy; Ποιός ξέρει; Είναι περίεργο με εμένα και αυτόν. Μπορεί να συμβαίνουν πολλά κατά καιρούς, αλλά όταν μιλάμε, είναι σαν τίποτα κακό να μην έχει συμβεί ποτέ...".

Ozzy Osbourne: "Ποτέ δεν λέω ποτέ. Θέλω να πω, έχω κάποιες ιδέες, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Προσπαθήσαμε για ένα καινούριο album, όμως έχουμε αλλάξει όλοι πολύ. Αν δεν βγάλουμε ένα album που να γκρεμίσει το τελευταίο που βγάλαμε μαζί, τότε το όλο θέμα θα αντιμετωπιστεί σαν αστείο...".

Τώρα εμάς, γιατί η υπόθεση μας μυρίζει 2ο reunion; Είμαστε τρελοί ή μήπως όχι; Ας είναι, αρκεί να είναι για μία τεράστια, την μεγαλύτερη και τελευταία παγκόσμια περιοδεία των θρύλων, ώστε να μην γίνουμε και πάλι μάρτυρες του πρώτου (reunion), αυτού που προσπάθησαν, δηλαδή, το 1997 και κυκλοφόρησαν σε διπλό CD με τον εξής τίτλο (Reunion) το 1998, καταφέρνοντας να ηχογραφήσουν και να συμπεριλάβουν σε αυτό μονάχα δύο νέες συνθέσεις, τα "Psycho Man" και "Selling My Soul" tracks. Η ως άνω δήλωση του Prince Of Darkness, εξάλλου, τα λέει όλα και μάλιστα με το όνομά τους."

www.e-rock.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου