Σελίδες

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

5 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Ozzy Osbourne

O John Michael «Ozzy» Osbourne γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1948 στο Birmingham της Αγγλίας. Εδώ και 40 χρόνια γράφει στίχους και συνθέτει μουσική. Ο Οzzy έγινε γνωστός αρχικά από τη συμμετοχή του ως frontman σε μία από τις μεγαλύτερες Heavy Metal μπάντες που έχει βγάλει ποτέ η Αγγλία, τους Black Sabbath. Αργότερα, ακολούθησε σόλο καριέρα με μεγάλη επιτυχιά. Μάθετέ τον καλύτερα πριν την πολυαναμενόμενη εμφάνισή του στις 25 Σεπτεμβρίου στο Terra Vibe Park, στη Μαλακάσα.

1. Εκτός από «Νονός της Heavy Metal», είναι και γνωστός ως «ο Πρίγκιπας του Σκότους», όχι λόγω της σχέσης του με το Σατανισμό (κάτι που δεν ισχύει) αλλά λόγω του σκοτεινού στιλ της μουσικής και των στίχων του.
2. Έχει συνολικά 15 τατουάζ. Το πρώτο του το έκανε μόνος του, με βελόνα ραπτικής και μελάνι. Πρόκειται για το πιο δημοφιλές από τα 15, και βρίσκεται στα δάχτυλα του αριστερού του χεριού και γράφει «O-Z-Z-Y».
3. Το 2000 άνοιξε το σπίτι του στις τηλεοπτικές κάμερες και πρωταγωνίστησε μαζί με τη γυναίκα του Sharon και τα 2 από τα 3 του παιδιά (Kelly και Jack) στο ριάλιτι του MTV με τίτλο «The Osbournes».
4. Η γυναίκα του, Sharon Osbourne, είναι η κόρη του αρχικού του Manager ονόματι Don Arden. Όταν ο Arden «παράτησε» τον Ozzy, ανέλαβε η Sharon. Μετά από λίγο καιρό παντρεύτηκαν!
5. Στις 12 Απριλίου του 2002 ο Ozzy Osbourne τιμήθηκε με το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame!

Μη χάσετε τη συναυλία του στις 25 Σεπτεμβρίου στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα!!!


πηγή: http://entertainment.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου