Σελίδες

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Μας «ξεγέλασαν» όλους οι IRON MAIDEN...!


Οι IRON MAIDEN παραδέχτηκαν ότι...«ξεγέλασαν τον κόσμο»..!
Πιο συγκεκριμένα μέσα από διάφορες δηλώσεις τους παραδέχτηκαν ότι το "The Final Frontier" μάλλον δεν θα είναι ο τελευταίος τους δίσκος...!




ΔΙΑΒΑΣΤΕ παρακάτω τις δηλώσεις των MAIDEN...







Nicko McBrain
«Από όλα τα μέλη των IRON MAIDEN τηρείται εχεμύθεια γύρω από τον δίσκο "The Final Frontier", για το αν θα είναι ο τελευταίος μας ή όχι.

Πάντως για να σας πω την αλήθεια, αυτό που γνωρίζω εγώ, είναι πως οι MAIDEN θα βγάλουν κι άλλον....»






Steve Harris
«Όταν βγάλαμε το τέταρτο - πέμπτο album μας, τότε άρχισα να ονειρεύομαι και να υποστηρίζω ότι θέλω 15 studio albums με τους IRON MAIDEN. Όταν ξεκινήσαμε σαν συγκρότημα δεν περίμενα ότι θα κυκλοφορούσαμε πάνω από 2-3 albums...!!!

Τώρα, σχετικά με το εάν ο καινούριος μας δίσκος θα είναι και ο τελευταίος μας, θα ήθελα να πω ότι υπάρχει αρκετή πειρακτική διάθεση γύρω από αυτό, αλλά κυρίως ο Dickinson άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο και ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι αυτός θα είναι και ο τελευταίος δίσκος των IRON MAIDEN...»


Bruce Dickinson
«Χα, χα, χα..! Αν ήταν κατεργαριά όλο αυτό; Ναι ήταν...!

Ακόμα δεν έχουμε κάνει σχέδια για κάποιον δίσκο μετά το "The Final Frontier", όμως θεωρήσαμε ότι ο κόσμος θα λέει "Είναι ο τελευταίος δίσκος των IRON MAIDEN" και τότε εμείς θα απαντάμε "Όχι απαραίτητα...!".
Δεν ξέρουμε πως θα ονομάσουμε το album μας μετά το "The Final Frontier", όμως ίσως το πούμε "Never Say Never"...!!!»




ΠΗΓΗ:http://cratermusic.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου