Σελίδες

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ηχογραφήθηκε ξανά το In The Army Now

Τραγούδια για τον στρατό σίγουρα έχουν γραφτεί πολλά, λίγα όμως είχαν την εμπορικότητα του In The Army Now. Τώρα, αρκετά χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, οι Status Quo το ηχογράφησαν ξανά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Πιο συγκεκριμένα, ηχογραφήθηκε ξανά ώστε να δοθεί βοήθεια στο ίδρυμα Help For Heroes και το British Forces Foundation. Η νέα εκτέλεση θα έχει και δεύτερα φωνητικά από χορωδία του βρετανικού στρατού. «Ήταν η κατάλληλη στιγμή να το κάνουμε. Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να δείξουμε την υποστήριξη μας στα συμμαχικά στρατεύματα και φυσικά περισσότερο στα βρετανικά», τόνισε ο τραγουδιστής των Status Quo, Francis Rossi.

Το In The Army Now κυκλοφόρησε από τους Status Quo το 1986 και έφτασε ως το Νο 2 των βρετανικών charts. Είναι φυσικά η μεγαλύτερη τους επιτυχία ωστόσο το τραγούδι αυτό δεν είναι δικό τους. Η πρώτη εκτέλεση ανήκει στους Ολλανδούς, Bolland & Bolland το 1981. Αξίζει να σημειώσουμε πως ήδη στο Facebook έγινε group ώστε να πάνε τη νέα εκτέλεση στο Νο 1 των charts. Ενέργειες σαν και αυτές αρχίζουν να γίνονται συνήθεια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου