Σελίδες

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Η επιστροφή των OMD

Επιτέλους ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες της επιστροφής των Orchestral Manoeuvres In The Dark στην δισκογραφία μετά από 14 χρόνια. Το νέο τους album με τίτλο History Of Modern θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου 2010 και σηματοδοτεί την επιστροφή του original line-up του electropop συγκροτήματος από το Liverpool, αφού εκτός από το κλασσικό ντουέτο των Andy McCluskey και Paul Humphrey, συμμετέχουν και οι Martin Cooper, Malcolm Holmes για πρώτη φορά μετά το Pacific Age του 1986...

Το εξώφυλλο του δίσκου, καθώς και το artwork του Limited Box Set (λεπτομέρειες παρακάτω) έχει σχεδιάσει ο γνωστός μας Peter Saville (Factory records, New Order, Duran Duran, Ultravox, Pulp, etc) και το tracklist έχει ως εξής:

1.New Babies: New Toys
omd_history_of_modern2. If You Want It
3.History Of Modern (part I)
4. History Of Modern (part II)
5. Sometimes
6. RFWK
7. New Holy Ground
Side Two
8. The Future, The Past, and Forever After
9. Sister Marie Says
10. Pulse
11. Green
12. Bondage Of Fate
13. The Right Side?

omd_box Όσο για την limited box έκδοση που βλέπετε αριστερά, θα περιέχει το album σε CD και σε αποκλειστική έκδοση διπλού βινυλίου, ένα dvd-book με footage και making of του δίσκου, ένα t-shirt με το επανασχεδιασμένο Logo των OMD, ένα ακόμα CD με demos του συγκροτήματος, ένα 12ιντσο βιβλίο με artwork των OMD και ένα 12ιντσο artwork print. Όλα αυτά μαζί κοστίζουν 50 λίρες και μπορείτε να το προ-παραγγείλετε από το shop των Orchestral Manoeuvres In The Dark, εδώ.

Fan-made video για την κυκλοφορία του History of modern:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου