Σελίδες

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

KYUSS LIVES! Αλλαγή ημερομηνίας εμφάνισης...

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ
KYUSS LIVES!
BJORK = GARCIA = OLIVERI
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011, FUZZ CLUB

Η μοναδική στην Ελλάδα εμφάνιση των KYUSS LIVES! αλλάζει ημερομηνία και θα πραγματοποιηθεί την
Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011 στο Fuzz Club. 
 

More to know…
Κεφάλαιο Δεύτερο…. και ο Θρύλος συνεχίζεται

Την τελευταία φορά ήταν μόνο “ένας”… τώρα είναι τρεις. Τα τρία από τα τέσσερα αυθεντικά μέλη των Kyuss και o μοναδικός ένας εξουσιοδοτημένος να παίζει το αληθινό υλικό, επανενώνονται και στρατολογούν τον master της εξάχορδης κιθάρας Bruno Fevery, για να απελευθερώσουν την Desert Rock μανία, σε ζωντανές εμφανίσεις, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2011, στην Ευρώπη.
ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ
Όπως ήδη γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε οι Kyuss έχουν πάνω από 20 χρόνια ιστορία. Ενώ βρίσκονταν ακόμα στο γυμνάσιο ο Brant Bjork, ο Josh Homme και ο John Garcia ξεκίνησαν τους Kyuss (που αρχικά έγιναν γνωστοί ως Sons of Kyuss) το 1989. Το συγκρότημα έβγαλε συνολικά πέντε albums με τον Garcia στα φωνητικά. Τον Οκτώβριο του 1995, ακριβώς τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του album
“… and the circus leaves town” (το οποίο ήταν και το album σταθμός στην καριέρα τους, χάρη στο Mtv), οι Kyuss διαλύθηκαν. Το συγκρότημα έκανε μια επ΄αόριστον παύση και έφτασαν να γίνουν θρύλος, επηρεάζοντας χιλιάδες νεανικές rock μπάντες σε ολόκληρο τον κόσμο.
ΠΙΟ ΑΡΓΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ BIG BANG ΤΩΝ KYUSS
Τον περασμένο χρόνο ο Garcia περιόδευσε στην Ευρώπη με το όνομα
“Garcia plays Kyuss” μαζί με τον Bruno Fevery και δύο ακόμα εξαιρετικούς Ολλανδούς μουσικούς. Σχεδίασε μία και μοναδική περιοδεία όπου έπαιξε ζωντανά τα αγαπημένα τραγούδια των Kyuss. Η αποστολή εξετελέσθη.

Άλλα ο Garcia έσφαλε οικτρά. Η απαίτηση ήταν μεγαλύτερη απ’ ότι αρχικά νόμιζε. Ο κόσμος λατρεύει τους Kyuss και τους θεωρεί «Απόστολους» του Rock. Ανεξάρτητα στο ποια πόλη ή χώρα το συγκρότημα έπαιζε, πόσο μικρό ήταν το club ή πόσο μεγάλο ήταν το festival τα πλήθη τρελαίνονταν . Το κάθε show ήταν εγγυημένα “καθαρό τρελοκομείο”.

Κατά τη διάρκεια του Hellfest Festival στη Γαλλία, o Nick Oliveri και ο Brant Bjork ανέβηκαν αυθόρμητα στη σκηνή για να συνοδεύσουν τον John. Και τα τρία αυθεντικά μέλη των Kyuss, αισθάνθηκαν κάτι που δεν είχαν νιώσει εδώ και είκοσι χρόνια. Δύσκολα εξηγείται το συναίσθημα που ένιωσαν, αλλά ήταν φανερό ότι και οι τρεις μοιράστηκαν την ίδια αίσθηση αδρεναλίνης να διατρέχει το κορμί τους.
Ήταν η στιγμή να βιώσουν για μια ακόμα φορά αυτό το συναίσθημα, να αρπάξουν τον αέρα της ερήμου και να τζαμάρουν ξανά. Μέσα σε λίγες ώρες και οι τρεις αποφάσισαν να μεταφέρουν τον θρύλο των Kyuss εκεί που πραγματικά ανήκει…. ζωντανά και στη σκηνή, να παίξουν απευθείας στο κοινό, για το κοινό, που δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να δει τους πραγματικούς Kyuss εν δράσει. Μαζί με έναν από τους καλύτερους κιθαρίστες στον πλανήτη, τον κύριο Bruno Fevery βγαίνουν ξανά στο δρόμο έτοιμοι να τα “σπάσουν”.
Tα υπόλοιπα είναι ιστορία… KYUSS LIVES!
Κεφάλαιο δεύτερο.

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011 το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει το θρυλικό συγκρότημα ζωντανά στο Fuzz Club, στην Αθήνα.
KYUSS LIVES!

Featuring original Kyuss members
John Garcia, Nick Olivery & Brant Bjork and on guitar Bruno Fevery

Τιμή εισιτηρίου 30 €
Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

TICKET HOUSE

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210 3608 366
Θεσσαλονίκη Ticket House, Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264 880

Online sales αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr   www.tickethouse.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου