Σελίδες

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η παραλίγο διάλυση των Nevermore

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο κιθαρίστας τωνNevermore, Jeff Loomis, αναφέρθηκε σε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, ανάμεσα στα οποία ήταν και στο γεγονός ότι μετά την κυκλοφορία του “This Godless Endeavor” το συγκρότημα παραλίγο να διαλυθεί.
“Μετά το πέρας της περιοδείας για το ‘This Godless Endeavor’φτάσαμε πολύ κοντά στο να διαλυθούμε. Δε μπορούσε ο ένας να βλέπει τα μούτρα του άλλου. Χρειαζόμασταν σίγουρα κάποιο χρόνο για να αναδιοργανωθούμε”, είπε χαρακτηριστικά ο Loomis.
Σχετικά με την απλότητα που χαρακτηρίζει το “The Obsidian Conspiracy” ο Loomis είπε: “Θα ήταν πολύ εύκολο για εμάς να γράψουμε ένα ‘The Obsidian Conspiracy 2’, κάτι που νομίζω ότι οι περισσότεροι περίμεναν. Αλλά αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που θέλαμε να κάνουμε. Ως καλλιτέχνες πρέπει να προσπαθούμε για το κάτι διαφορετικό.
Ο Peter (Wichers, που έκανε την παραγωγή στο The Obsidian Conspiracy) πέταξε όλα τα περιττά. Πήγαινα σε αυτόν με ένα εφτάλεπτο ή οχτάλεπτο κομμάτι και μη βοηθούσε να το κάνουμε τρεισήμισι ή τέσσερα λεπτά.”


πηγη rockwaynews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου