Σελίδες

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ozzy: "Παλαιότερα νόμιζα ότι οι Metallica με κορόιδευαν"


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος ο Ozzy, του πήρε αρκετό καιρό μέχρι να καταλάβει πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στη διαμόρφωση της heavy metal μουσικής. “Κανένας δε μπορεί να καταλάβει τη σημασία των ενεργειών του, την περίοδο που τις κάνει. Είναι σαν να είσαι στο μάτι του κυκλώνα. Δε γνωρίζεις τι συμβαίνει γύρω σου. Οι ζωές των υπολοίπων τριγύρω σου έρχονται πάνω κάτω και είσαι ασφαλής στη μέση. Δε μπορείς να πιστέψεις ότι οι πράξεις σου επηρεάζουν το περιβάλλον, στο οποίο ζεις.”
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της ‘άγνοιας’ της σπουδαιότητας του είναι και το εξής: “Πριν πάρα πολλά χρονιά, όταν οι Metallica άνοιγαν τις συναυλίες μου (ο Ozzy αναφέρεται στο 1986) πέρναγα από το καμαρίνι τους, και τους άκουγα να παίζουν δίσκους των Black Sabbath, και νόμιζα ότι με κορόιδευαν.”
Πάντως οι ίδιοι οι Metallica έχουν παραδεχθεί ότι στη συγκεκριμένη περιοδεία κατά τη διάρκεια των soundchecks, έπαιζαν τραγούδια του Ozzy, με σκοπό να ανέβει και να παίξει μαζί τους. Που να ήξεραν ότι ο Ozzy νόμιζε ότι τον κορόιδευαν.
Οι μεταξύ τους σχέσεις σήμερα είναι σε πολύ καλό επίπεδο, όπως μαρτυρά και το video που μπορείτε να δείτε στην ακόλουθη διεύθυνση: http://www.youtube.com/watch?v=3OC3gjPRTkE&feature=player_embedded .


ΠΗΓΗ http://rockwaynews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου