Σελίδες

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Sleepin Pillow και Puressence live στα Ιωάννινα στις 29-11-2010



Οι Sleepin Pillow λίγους μήνες μετά απο την κυκλοφορία του 2ου άλμπουμ τους "Superman’s Blues”, θα εμφανιστούν στα Ιωάννινα μαζί με τους Puressence, στον "Πολυχώρο Αγορά" για ένα μοναδικό live την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου!

ώρα έναρξης: 9:30 μ.μ.

Οι Sleepin’ Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη, έχουν δημιουργήσει έναν καθαρά προσωπικό ήχο που παντρεύει την trip hop που ξεπήδησε τη δεκαετία του ’90 από τη θρυλική σκηνή του Μπρίστολ με κλασικά στοιχεία της Ανατολής και της Δύσης. Το αποτέλεσμα είναι συνήθως επικό και στις συναυλίες τους εμπλουτίζεται από τις σχεδόν εξώκοσμες εμφανίσεις τους επί σκηνής που κάθε φορά επιφυλάσσουν και μια νέα έκπληξη.
www.sleepinpillow.com
www.myspace.com/sleepinpillow

Οι Puressence, έχουν στο setlist τους μια βασική διαφορά φέτος: τα νέα τους τραγούδια! Ο νέος δίσκος ηχογραφείται αυτό τον καιρό και θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου 2011, με τίτλο «Solid State Recital». To album θα περιέχει τραγούδια όπως τα 'Waters Edge', 'Solid State Recital', 'Destiny', 'In Harms Way', 'Another World' & 'Burma' και πολλά από αυτά θα παιχτούν ζωντανά και αποκλειστικά στα Ελληνικά live! Οι Puressence βρίσκονται στη καλύτερη φάση της υπερδεκαπενταετούς καριέρας τους και αυτό θα αποδειχτεί ακόμα μια φορά στα κατάμεστα Ελληνικά venues!
Όταν το 2009 η μπάντα είχε πρωτοεμφανιστεί σε χώρους εκτός Αθηνών-Θεσσαλονίκης, ο τραγουδιστής τους, James Mudriczki , είχε δηλώσει: «λατρεύω το συναίσθημα να βρίσκομαι ουσιαστικά ΜΕΣΑ στο κόσμο! Το κοινό στις μικρότερες σκηνές είναι το ίδιο θερμό με όλα τα άλλα μέρη αλλά η μπάντα είναι τόσο κοντά του που το νοιώθει πολύ περισσότερο!»
Το πρώτο νέο τραγούδι που είναι διαθέσιμο για ακρόαση είναι το Burma το οποίο τις επόμενες μέρες θα αρχίσει να ακούγεται από τα Ελληνικά ραδιόφωνα. Προς το παρόν μπορείτε να το ακούσετε και από το http://www.townsend-records.co.uk/artist.php?artist=Puressence

www.puressence.co.uk
www.myspace.com/puressence,live

Προπώληση Seven Spots- A) Σπ. Λάμπρου 53,Τηλ.: 2651077282 και Β) Δωδώνης 16, Τηλ.: 2651066765, Rock Shop -Βαχλείδη 7,Τηλ.:2651038276, Πολυχώρος Αγορά, Κ.Κάτσαρη 11

ΠΗΓΗ http://altzone90.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου