Σελίδες

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

PURESSENCE live @ Μύλος Club (24/11/2010)

PURESSENCE
LIVE
MYLOS CLUB
ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


...Η kazandb παρουσιάζει τους
PURESSENCE
LIVE

Οι PURESSENCE
ανεβαίνουν στη σκηνή του CLUB TOY ΜΥΛΟΥ για μία και μοναδική εμφάνιση την
Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Οι PURESSENCE πιστοί στο ραντεβού τους επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική εμφάνιση την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στο CLUB Μύλου.
Η μπάντα από το Manchester είναι από τις πιο αγαπημένες στη Ελλάδα και χαίρει μεγάλης αποδοχής. Ο James Mudriczki και η παρέα του υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε ένα live την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, στο club του Μύλου.

Θα μας ταξιδέψουν σε ηχους και μελωδιες και ο James Mudriczki θα χρωματίσει με την ιδιαίτερη , χαρακτηριστικη, συναισθηματικη, μελαγχολική και κρυσταλλινη φωνη του την βραδιά, ενώ θα ακουστούν κλασικά τους τραγουδια όπως: :“India”, “I Suppose”, “Casting Lazy Shadows”, “Fire”, “It Doesn’t Matter Anymore”, “This Feeling”, “Walking Dead”, “Don’t Know Any Better” που παραπέμπουν σε έναν συναισθηματικά και μελοδραματικά ακούσματα

Το πιο πρόσφατο album τους “Don’t Forget To Remember” ηχογραφήθηκε στα Revolution Studios, σε παραγωγή του Andy Mc Pherson που στο παρελθόν έχει δουλεψει με μεγάλα ονόματα όπως οι Who, Buzzcocks, Doves, Johnny Marr, Badly Drawn Boy και άλλα. Το συγκεκριμένο album τους έφερε ξανά στο προσκήνιο, ακόμα και στα Βρετανικά charts, με κομμάτια σαν το πρώτο single “Drop Down To Earth”, το εκρηκτικό “Moonbeam” και το, χιλιοτραγουδισμένο στη χώρα μας, “Don’t Know Any Better”.

INFO:
Οι Puressence έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 15 live στη χώρα μας
• Το «Sharpen Up The Knives» περιέχει τα πιο γνωστά τραγούδια τους από το 1995 έως και σήμερα καθώς και τρία νέα τραγούδια, το νέο single, «Raise Me To The Ground», το «Our Numbers Oracle» και το «Che» της Judie Collins.

• Η εκτέλεση του «Che» της Judie Collins με τη φωνή του James, συμπεριλήφθηκε στο tribute album της μεγάλης τραγουδίστριας.

• Το «Sharpen Up The Knives», κυκλοφορεί από την townsend-records.co.uk και το metropolis.

• το πρόσωπο του κοριτσιού που απεικονίζεται στο εξώφυλλο του cd «Sharpen Up The Knives», είναι της δικιάς μας Ελληνίδας, Χρύσσας Μωραϊτη.

Πληροφορίες
‘’Club’’ Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία

Θεσσαλονίκη
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21:00
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
Τιμή εισιτηρίου: 25€,
Προπώληση: 20€ (METROPOLIS: Τσιμισκή 33)
Προπώληση internet: 20€ http://puressence2010.eventbrite.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου