Σελίδες

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Τον Σεπτέμβριο το νέο άλμπουμ των Blondie

Ύστερα από οχτώ χρόνια δισκογραφικής σιωπής, οι Blondie αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ. Ο τίτλος του θα είναι "Panic Of Girls" και αναμένεται τον Σεπτέμβριο.

Την παραγωγή στην ένατη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος έχουν κάνει οι Jeff Saltzman και Kato Khandwala γνωστοί μας από παραγωγές των The Killers, Fischerspooner, Paramore και Papa Roach.

Μεταξύ των τραγουδιών του άλμπουμ θα είναι και η διασκευή στο τραγούδι "Girlie Girlie" της Sophia George. Στα φωνητικά μάθαμε πως συμμετέχει και ο τραγουδιστής των Beirut, Zach Condon.

Το "Panic Of Girls" έρχεται να διαδεχτεί το "The Curse Of Blondie" του 2003. Στο video παρακάτω μπορείτε να δείτε και να ακούσετε το πρώτο single του άλμπουμ που έχει τον τίτλο "Mother".

infoΟι Blondie δημιουργήθηκαν στην Νέα Υόρκη το 1974 από την τραγουδίστρια Debbie Harry και τον κιθαρίσταChris Stein και θεωρούνται από τους πρωτοπόρους της Αμερικανικής New Wave σκηνής. Σημείωσαν ιδιαίτερη επιτυχία τις δεκαετίες '70 και '80 με τραγούδια όπως "Denis", "Hanging on the Telephone", "Heart of Glass", "One Way or Another", "Call Me", "Atomic".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου