Σελίδες

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Roger Waters: "Δεν επιθυμώ την επανένωση των Pink Floyd"

O Roger Waters μιλώντας στο BBC Radio 4 έβαλε τέλος στις συζητήσεις για επανένωση των Pink Floyd, λέγοντας: "Υπήρξα μέλος του συγκροτήματος για 20 ολόκληρα χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Δεν υπάρχει όμως σκέψη για επανένωση. Δεν είναι κάτι που επιθυμώ."

Οι φίλοι του συγκροτήματος είχαν την ελπίδα πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στο άμεσο μέλλον μετά από την κοινή εμφάνιση των Waters, Gilmour και Mason στις 12 Μαΐου στο O2 Arena του Λονδίνου, στα πλαίσια της περιοδείες του "The Wall Live".

infoΟ Roger Waters και το "The Wall Live" θα βρεθούν στην χώρα μας για τρεις παραστάσεις στις 8,9 και 12 Ιουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Από τις 26 Σεπτεμβρίου έως και τις 27 Φεβρουαριου του 2012 θα κυκλοφορήσουν στο εμπόριο μια σειρά ειδικών εκδόσεων, στις οποίες θα περιλαμβάνονται και τα 14 άλμπουμ των Pink Floyd μαζί με ακυκλοφόρητο υλικό από το στούντιο, σπάνιες φωτογραφίες, CD, DVD, Blu-ray και βινύλια.Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος www.pinkfloyd.com

πηγή http://www.rocklibrary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου