Σελίδες

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Μιούζικαλ με άρωμα από The Kinks και Jack White

Όπως έγινε γνωστό, ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης "Bobcat" Goldthwaite (οι περισσότεροι θα τον θυμάστε από τις κωμωδίες "Police Academy", στον ρόλο του Zed) σκέφτεται να γυρίσει μια ταινία-μιούζικαλ εμπνευσμένη από το άλμπουμ των The Kinks, "Schoolboys in Disgrace", που είχε κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου του 1975.

Η ιστορία έχει κάπως έτσι... Στην Μεγάλη Βρετανία της δεκαετίας του '70, υπήρξε ένας μαθητής που μαζί με την παρέα του πείραζε και χτυπούσε τα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου. Κάποια στιγμή η τύχη του τελείωσε και ο διευθυντής του σχολείου αποφάσισε να τον τιμωρήσει-ταπεινώσει μπροστά σε όλο το σχολείο. Από εκείνη την ημέρα κάτι άλλαξε μέσα του. Θα λέγαμε πως έγινε πιο μαλθακός. Όχι επειδή τιμωρήθηκε αλλά επειδή συνειδητοποίησε πως ότι και να κάνει, οι άνθρωποι της εξουσίας θα βρίσκουν πάντα τον τρόπο να τον "βάζουν στην θέση του"...

Αυτή είναι η περίληψη της ιστορίας που οι The Kinks διηγούνται με τα τραγούδια τους στο άλμπουμ. Την σύγχρονη έκδοση των τραγουδιών, σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση, θα αναλάβει ο Jack White. Στην παραγωγή της ταινίας θα συμμετάσχει και τραγουδιστής των The Kinks, Ray Davies.

πηγη www.rocklibrary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου