Σελίδες

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

O Tony Iommi μιλάει για τον Dio και το μέλλον. Νεότερα από τους Whocares


Σε συνέντευξή του στο ιταλικό Linearock.it, ο Tony Iommi μιλάει για όλα.
Για τον ένα χρόνο από την απώλεια του Ronnie James Dio:
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασε κιόλας ένα χρόνος. Από την ημέρα του θανάτου του Ronnie υπάρχει πολύς πόνος και στενοχώρια γιατί περάσαμε μεγάλο μέρος της ζωής μας μαζί. Είμαστε στην ίδια μπάντα, γίναμε στενοί φίλοι. Και όταν κάποιος φεύγει τόσο γρήγορα, είναι ένα μεγάλο σοκ που έκανα καιρό να ξεπεράσω… ήταν ιδιοφυία και πίστευε πραγματικά σε αυτό που έκανε.».
Για τα μελλοντικά του σχέδια:
«Έχω πολλά στο συρτάρι μου αλλά δεν μπορώ να μιλήσω γι αυτά τώρα. Ετοιμάζω την αυτοβιογραφία μου αυτόν τον καιρό (Iron Man: My Life With Black Sabbath And Beyond), η οποία θα κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου. Φτιάχνω, επίσης, μουσική για τρεις ταινίες και ακόμα ένα project που δουλεύω τώρα. Γράφω πολύ.»
Όσον αφορά στους Whocares, τη νέα συνεργασία Iommi/Gillan, το αναμενόμενο album θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου στην Αμερική, ενώ στην Ευρώπη κυκλοφορεί αρκετά νωρίτερα, στις 24 Μαίου, ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει σε digital μορφή.
Στο album συμμετέχουν οι Jon Lord, Nicko McBrain, Jason Newsted and Mikko Lindstrom. Τα έσοδα από το πρώτο single «Out Of My Mind” θα διατεθούν για την αποκατάσταση ενός μουσικού σχολείου στην Αρμενία και στην έκδοση θα περιλαμβάνεται ένα ντοκιμαντερ 40 λεπτών που θα περιγράφει την ενασχόληση των Iommi/Gillan με το αρμενικό ζήτημα.

πηγη http://www.solidrock.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου