Σελίδες

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ο Rob Halford μιλά για την τελευταία περιοδεία των Priest


Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Metal God, κατά κόσμο Rob Halford, αναφέρθηκε στην απόφαση των Judas Priest η επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία τους να αποτελέσει και το κύκνειο άσμα τους.
Μιλώντας στο Αμερικάνικο κανάλι WGN-TV ο Halford είπε: “Λένε ότι όλα τα καλά πράγματα τελειώνουν, και μάλλον αυτό ισχύει στην περίπτωση μας. Αλλά είμαι ευχαριστημένος που οι Halford θα συνεχίσουν να παίζουν metal τα επόμενα χρόνια. Κάνω αυτό το πράγμα εδώ και σαράντα χρόνια και είναι πραγματικό πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι είμαι ένας από τους μουσικούς που δημιούργησαν όλα αυτά. Όχι μόνο εγώ, αλλά και πολλοί άλλοι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για να βάλουν το heavy metal στο χάρτη. Σήμερα η σκηνή είναι δυνατή όσο ποτέ άλλοτε. Είμαι χαρούμενος που τα τραγούδια των Priest αποτελούν μέρος της heavy metal κληρονομιάς.”
Πάντως οι πληροφορίες σχετικά με το οριστικό τέλος των Priest είναι συγκεχυμένες, μιας και άτομο που φέρεται να εκπροσωπεί το συγκρότημα, αν και δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του, δήλωσε πως: “Αυτό είναι το τέλος των παγκόσμιων περιοδειών για τους Priest – όχι το τέλος της μπάντας, δόξα τω Θεώ”.



πηγη http://rockwaynews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου