Σελίδες

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Marco Minnemann: ο νέος drummer των Dream Theater;


Σύμφωνα με κάποιες φήμες που κυκλοφορούν ο νέος drummer των Dream Theater δεν είναι άλλος από τον Marco Minnemann, ο οποίος έχει συνεργαστεί με μουσικούς όπως Paul Gilbert (Mr. Big), Mike Keneally (FrankK Zappa), Nina Hagen, Joe Satriani και Kreator. Ο Γερμανικής καταγωγής Minnemann ζει εδώ και αρκετό καιρό στο San Diego και θεωρείται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους drummer της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Εκτός από drummer ο Minnemann είναι επίσης παραγωγός, τεχνικός ήχου και συνθέτης ενώ παίζει επίσης κιθάρα, μπάσο, πλήκτρα αλλά και τραγουδά.
Οι φήμες αυτές φαίνεται να επιβεβαιώνονται και από το γεγονός ότι οι Ιταλοί progsters Post-Traumatic Stress Disorder, σε πρόσφατη ανακοίνωση τους, δηλώνουν ότι στον επόμενο δίσκο τους τύμπανα θα παίζει ο νυν drummer των Theater, δηλαδή ο Minnemann.
Οφείλουμε να πούμε ότι μέχρι στιγμής καμία από τις δυο πλευρές (Dream Theater - Marco Minnemann) δεν έχει ανακοινώσει κατά πόσο ευσταθούν αυτές οι φήμες.
Στην παρακάτω διεύθυνση μπορείτε να δείτε το video ενός jam ανάμεσα στον πληκτρά των Theater, Jordan Rudess, και στον Minnemann, μετά την κοινή τους εμφάνιση στο BandCrashers.com-Konzert στο Chicago:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uxEhQRfkCfI .

πηγη http://rockwaynews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου