Σελίδες

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Νέο EP από τον Slash


O Slash (δε νομίζουμε ότι χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το ποιος είναι και το τι έχει προσφέρει) μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο EP με τίτλο “iTunes Session”, το οποίο είναι μια συλλογή έξι κομματιών που ηχογραφήθηκαν αποκλειστικά για το iTunes. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλα τα τραγούδια του EP τα φωνητικά έχει αναλάβει ο Myles Kennedy (Alter Bridge).
Το track list του EP έχει ως εξής:01. Back to Cali, 02. Communication Breakdown (διασκευή σε Led Zeppelin), 03. Fall to Pieces, 04. Rocket Queen, 05. Starlight και 06. Sucker Train Blues.
Αν και οι δουλειές που μας έχει παρουσιάσει ο Slash είναι, αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσες, δε μπορούμε να μην παρατηρήσουμε ότι ο δίσκος αρχικά κυκλοφόρησε σε αρκετές εκδόσεις (η κάθε μια από τις οποίες είχε και το ‘απαραίτητο’ bonus κομμάτι) συμπεριλαμβανομένης και αυτής στο περιοδικό “Classic Rock”, πριν από λίγους μήνες βγήκε η deluxe έκδοση με διαφορετικά bonus κομμάτια απ’ ότι οι προηγούμενες συν ένα DVD και τώρα αυτό το EP (επίτηδες δεν αναφέρουμε το “Live In Manchester” μιας και αυτό βγήκε σε περιορισμένη έκδοση).
Σαν πολλά δεν είναι όλα αυτά, ειδικά για τους καιρούς που ζούμε; Δηλαδή τι άλλο θα πρέπει να περιμένουμε; Την “Ultimate” έκδοση του δίσκου, η οποία θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω συν ένα ακόμα ένα bonus κομμάτι, έτσι για να αναγκάσουν τους οπαδούς να αγοράσουν και αυτή;
Και ύστερα αναρωτιούνται οι δισκογραφικές εταιρείες γιατί ο κόσμος προτιμά το παράνομο download. Αν δε σέβεστε εσείς το αγοραστικό κοινό μην έχετε απαιτήσεις να σας σεβαστεί και αυτό.
Τέλος πάντως, για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το “iTunes Session” μπορούν να το κάνουν στην εξής διεύθυνση: http://itunes.apple.com/album/itunes-session-feat-myles/id408028275 .

πηγη http://rockwaynews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου