Σελίδες

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ο νέος τραγουδιστής των Velvet Revolver …


...έχει βρεθεί, αλλά το συγκρότημα δεν ανακοινώνει το όνομα του ακόμα, καθώς για την ώρα βρίσκονται στα πρώτα στάδια των επαφών τους. Αυτά δήλωσε ο drummer του συγκροτήματος, Matt Sorum, ο οποίος συνέχισε λέγοντας πως: “ο τύπος που έχουμε βρει είναι λίγο πιο ‘heavy rock 'n' roll’ απ’ ότι εμείς. Το συγκεκριμένο άτομο το είχαμε υπόψη μας εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η στιγμή δεν ήτα σωστή. Δε μας αρέσει να κλέβουμε μέλη από άλλα συγκροτήματα. Ο Scott (Weiland, πρώην τραγουδιστή τους) ήταν τότε διαθέσιμος, μιας και δεν αποτελούσε μέλος των Stone Temple Pilots. Βασικά αυτός ήρθε σε εμάς.”
Μπορούμε να συμπεράνουμε, από αυτά που λέει ο Sorum, ότι ο καινούργιος τραγουδιστή των Velvet θα είναι κάποιος από αυτούς που δοκιμάστηκαν, πριν τελικά καταλήξουν στον Weiland;
Αν ναι έχει ενδιαφέρον να δούμε τα ονόματα των τραγουδιστών που πέρασαν από audition: Todd Kerns (πρώην, Age of Electric), Sebastian Bach (πρώην Skid Row), Shawn Albro (U.P.O), Travis Meeks (Days of the New).
Να μην ξεχάσουμε αναφέρουμε ότι οι: Myles Kennedy (πρώην The Mayfield Four και νυν Alter Bridge), Ian Astbury (The Cult) και Mike Patton (Faith No More) απέρριψαν τις προσφορές για να περάσουν από audition.
Ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο νέος τους τραγουδιστής ο Sorum δήλωσε ότι αν δεν καταφέρουν να βγάλουν τον τρίτο τους δίσκος εντός του 2011, τότε θα διαλύσουν. “Αλλά θα τα καταφέρουμε, διότι αυτός είναι ο σκοπός μας.”
Για να δούμε…

πηγη http://rockwaynews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου