Σελίδες

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Η δύσκολη ζωή του Dee Snider

Πριν από περίπου 25 χρονιά ο Dee Snider τα είχε όλα: επιτυχημένη καριέρα με τους Twisted Sister, δίσκους που πούλαγαν εκατομμύρια, sold-out συναυλίες και ένα image που τους έβαζε σε μπελάδες. Αλλά τότε ο Dee έγινε τριάντα και κάτι. Οι Twisted Sister διέλυσαν, το δισκογραφικό του συμβόλαιο ακυρώθηκε, η solo καριέρα του βάλτωσε και ο Dee έμαθε ένα από τα σκληρότερα μαθήματα της διασημότητας: “Τα να είσαι πλούσιος και διάσημο είναι δύσκολο, το να είσαι φτωχός και διάσημος είναι κόλαση.”
Ο Dee δηλώνει σχετικά: “Αναγκάστηκα να πιάσω δουλειά στην επιχείρηση του αδερφού μου, όπου σήκωνα τηλέφωνα, ενώ για κάποια φάση πέρναγα τις νύχτες μου τοποθετώντας διαφημιστικά για το κομμωτήριο της γυναίκας στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων.”
Όπως και πολλοί άλλοι που πέρασαν από τη διασημότητα στην ανωνυμία εν μια νυκτί ο Dee λίγο έλειψε να πάρει το δρόμο της καταστροφής, αλλά στην πορεία έμαθε να επιβιώνει – στην περίπτωση να επιβιώνει από το γεγονός ότι ήταν διάσημος.
“Όταν ήμουν στους Twisted Sister έφτανα πάντα στα άκρα, λες και ήταν κάποιος αγώνας όπου έπρεπε να βγω πρώτος. Μετά όμως κατάλαβα ότι δεν υπήρχε τέρμα. Είχα μια ζωή να ζήσω. Για όσους είναι στο rock 'n' roll, και δεν είναι ούτε Elton John ούτε Billy Joel, εκεί είναι που καταστρέφεσαι.



πηγη http://rockwaynews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου