Σελίδες

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Στα μέσα Σεπτεμβρίου η καινούργια κυκλοφορία των The Cult

Σύμφωνα με ανακοίνωση του επίσημου προφίλ των Βρετανών rockers The Cult στο twitter στις 14 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει η νέα τους δουλειά η οποία έχει περιγραφεί ως μια συλλογή από “new music, film, art and fashion” ότι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο. Η ‘κάπσουλα’, όπως οι ίδιοι οι Cult χαρακτηρίζουν τη μορφή, στην οποία θα κυκλοφορήσει η νέα τους δουλειά, θα περιλαμβάνει τέσσερα καινούργια τραγούδια και θα βγει σε διάφορες εκδόσεις, όπως βινύλιο, USB, digital, CD και DVD.
Ο Billy Duffy (κιθάρα) δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε τον Αύγουστο ότι τα τελευταία χρόνια ότι η μουσική βιομηχανία έχει αλλάξει αρκετά, και κυρίως οι τρόποι, με τους οποίους μπορεί κάποιος να κυκλοφορήσει τη δουλειά του. Πλέον οι Cult δεν αισθάνονται άνετα να περνάνε μεγάλα χρονικά διαστήματα στο studio για ηχογραφήσεις και να κυκλοφορούν ένα δίσκο με πολλά κομμάτια. Η ιδέα του να ηχογραφούν τρία με τέσσερα τραγούδια και να τα κυκλοφορούν όσο ακόμα είναι ‘φρέσκα’ ανήκει στον Ian Astbury (φωνητικά) και ο Duffy συμφώνησε μαζί του.
Πάντως στην ίδια συνέντευξη ο Duffy παραδέχθηκε ότι ο λόγος που η νέα τους δουλειά δε θα είναι μόνο ‘digital’, είναι επειδή τα χειροπιαστά ‘προϊόντα’, όπως τα CD ή οι δίσκοι, έχουν περισσότερο βάθος και περιεχόμενο.

πηγή: http://rockwaynews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου