Σελίδες

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστρέφουν οι A Perfect Circle

Οι A Perfect Circle, το συγκρότημα των Maynard James Keenan (TOOL, PUSCIFER) και Billy Howerdel (ASHES DIVIDE) επιστρέφουν με μια περιοδεία περιορισμένης διάρκειας στην Αμερική (συγκεκριμένα σε πέντε μόλις πόλεις).
Σε κάθε μια από τις πόλεις του Phoenix, Los Angeles, Seattle, San Francisco το συγκρότημα θα δώσει τρεις εμφανίσεις, παίζοντας κάθε φορά και ολόκληρο έναν από τους δίσκους που έχουν βγάλει μέχρι σήμερα ("Mer de Noms", "Thirteenth Step" και "eMOTIVe"). Στην πόλη του Las Vegas οι A Perfect Circle θα εμφανιστούν δυο βραδιές και θα παίξουν τα "Mer de Noms" και "Thirteenth Step". Επίσης στις 27 Οκτωβρίου θα εμφανιστούν στην εκπομπή "Jimmy Kimmel Live!" στο κανάλι του ABC. Οι A Perfect Circle ανακοίνωσαν και το όνομα του νέου τους μπασίστα. Είναι ο Matt McJunkins, ο οποίο έχει συνεγραστεί τόσο με τον Keenan (στους PUSCIFER) όσο και με τον Howerdel (στους ASHES DIVIDE).
Με αυτή την προσθήκη η σύνθεση των A Perfect Circle έχει ως εξής: Maynard James Keenan (φωνητικά), Billy Howerdel (κιθάρα, φωνητικά), James Iha (κιθάρα), Josh Freese (τύμπανα) και Matt McJunkins (μπάσο).


πηγή: http://rockwaynews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου