Σελίδες

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Σήμερα o Jeff Martin μαζί με τους ΙΝΚ στην Αλεξανδρούπολη!


Ο παγκοσμίου φήμης μουσικός Jeff Martin (Tea Party, The Armada) για μια και μοναδική εμφάνιση στην Αλεξανδρούπολη!

Ο πλατινένιος Καναδός τραγουδοποιός λίγο πριν μπει στο studio για να γράψει το νέο του album φιλοξενείται για ένα μαγικό Σαββατόβραδο (4 Σεπτεμβρίου) στο κηποθέατρο της πόλης μας.
Επηρεασμένος από τους ήχους της ανατολής και χρησιμοποιώντας στους δίσκους του πάνω από 40 όργανα δημιούργησε ένα ιδιαίτερο ιδίωμα, οι Led Zeppelin, οι Doors, οι Joy Division, οι Beatles, η ελληνική μυθολογία, ποιητές και μυστήριο αναπόσπαστα στοιχεία της τέχνης του. Η ποιοτική του προσέγγιση μαζί με τη συνέπεια και το τεράστιο ταλέντο του τον τοποθετήσανε ψηλά στην εκτίμηση όλων των φίλων της καλής μουσικής.

Δίπλα του οι ΙΝΚ (από την Αλεξανδρούπολη) οι οποίοι με σταθερά βήματα καθιερωθήκαν ως ένα από τα πιο αξιόλογα σχήματα στο χώρο της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής, με εμφανίσεις σε όλη την επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό, με συνεχή παρουσία σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και έναν δίσκο που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές εντός και εκτός συνόρων φτάνουνε σήμερα να παίζουνε στις ίδιες σκηνές με τους παιδικούς τους ήρωες….έρχονται στην Αλεξανδρούπολη στις 4 Σεπτέμβρη του 2010.
Ώρα 21.00 μμ στο κηποθέατρο του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Η συναυλία θα έχει διάρκεια 3 ώρες.

Ο Jeff Martin σαν frontman των "Tea party" οι οποίοι έκαναν επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο:



Επίσημη ιστοσελίδα του Jeff Martin: http://www.jeff-martin.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου