Σελίδες

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ PLACEBO ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΟΝΟ 45 ΛΕΠΤΑ... (+ video)

Μία συναυλία που ξεκίνησε καλά στο Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη, που είχε γεμίσει από θαυμαστές των Placebo κατέληξε να είναι η μεγαλύτερη ίσως απογοήτευση, όσων αφορά τις συναυλίες, που πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους μήνες στην πόλη. Γιατί τον ενθουσιασμό του κοινού διαδέχθηκε η οργή, που παρά λίγο να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, όταν το συγκρότημα παρέμεινε στην σκηνή για… μόλις 45 λεπτά!

Οι Placebo εμφανίστηκαν δίχως καθυστέρηση στην σκηνή, περίπου στις 9 το βράδυ. Επέλεξαν να ερμηνεύσουν κυρίως κομμάτια από τον καινούργιο τους δίσκο, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως o Brian Molko δεν απευθύνθηκε στο κοινό παρά μόνο έπειτα από τέσσερα ή πέντε κομμάτια. Φυσικά κανείς δεν φανταζόταν ότι έπειτα από τέτοιο… “γλύψιμο” (“τι ωραία να παίζουμε σε ένα αμφιθέατρο [...] στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία [...] χαιρόμαστε που είμαστε ξανά εδώ” κλπ) το κοινό θα είχε τέτοια αντιμετώπιση.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑ:



Κάποια στιγμή κατέβηκαν από την σκηνή και οι περισσότεροι θεώρησαν ότι απλά έκαναν ένα διάλειμμα. Πέντε λεπτά περίπου αργότερα ανέβηκαν ξανά στην σκηνή άλλα για να ερμηνεύσουν δύο ή τρία μόνο κομμάτια! Ο Molko πετά το μικρόφωνο στους θεατές, όλα τα μέλη του συγκροτήματος πάει ως την άκρη της σκηνής και χαιρετάνε τον κόσμο, πριν κατέβουν. Κάπου εκεί προφανώς ο κόσμος περίμενε οι Placebo να ανέβουν ξανά. Όμως τα σημάδια δείχνουν ότι οι Βρετανοί δεν είχαν σκοπό να κουραστούν παραπάνω!

Τα φώτα στο Θέατρο Γης ανάβουν, τα συνεργεία ανεβαίνουν στην σκηνή κι αρχίζουν να αποσυνδέουν τον εξοπλισμό. Τα χειροκροτήματα αφήνουν την θέση τους σε ένα παρατεταμένο γιουχάρισμα. Ο κόσμος αρνιόταν να φύγει και μετά από ένα δεκάλεπτο άρχισαν να εκτοξεύονται και τα πρώτα μπουκάλια, αρχικά από τις κερκίδες με στόχο τους υπευθύνους του ήχου, κι έπειτα προς την σκηνή και τα συνεργεία που την άδειαζαν. Δεν έλειψαν και οι καυγάδες μεταξύ των θεατών, ενώ ένταση υπήρξε και έξω από το σημείο της συναυλίας, στα εκδοτήρια των εισιτηρίων.


Απόλυτα φυσιολογικές αντιδράσεις των θεατών, που πλήρωσαν ένα σημαντικό αντίτιμο για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους. Το θέμα είναι φυσικά ότι με την στάση τους οι Placebo έδειξαν ότι δεν σέβονται το ελληνικό κοινό και στην χώρα μας εμφανίστηκαν για… αρπαχτή. Μάλιστα πρόκειται για την δεύτερη συνεχόμενη κακή εμφάνιση τους στην Ελλάδα, αφού και πέρυσι στο Terra Vibe τα σχόλια που ακολούθησαν την συναυλία τους μόνο καλά δεν ήταν!



Το εισιτήριο της συναυλίας έκανε 40 ευρώ..




πηγη: http://cratermusic.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Ligo parapliroforisi yparxei sto 8ema sou...
    ta eisitiria kostizan 35 kai 45
    oi PLABEBO meta to dialima eipan molis ena tragoudi kai katebikan apo ti skini kai sto kosmo petaxan tia mpaketes tou ntramer. gia misi wra miname na koitazomaste kai meta arxisan na petagonte mpoukalia me nero mpyres kai anaptires.
    8ema dimiourgi8ike stin ekdosi eisitiriwn giati poulousan eisitiria mexri tis 9.30 sti timi twn 45 kai i sunablia teliwse stis 9.50 diladi mpike kosmos pou akouse molis 3 tragoudia.
    ayta kata ta alla ellada einai mono i a8ina edw to xeroume emeis de 8a to xerane aytoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή