Σελίδες

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Το μέλλον των Soundgarden

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσαν τα μέλη των Soundgarden στο περιοδικό Spin (δηλαδή οι Chris Cornell – τραγουδιστής, Matt Cameron – drummer, Kim Thayil – κιθάρες και Ben Shepherd – μπάσο) συν η πρώην γυναίκα του Cornell (και νυν manager τους), Susan Silver αναφέρθηκαν στο μέλλον του συγκροτήματος.
Στα άμεσα σχέδια τους είναι η πολυαναμενόμενη συλλογή με B-sides, ενώ υπάρχει η πιθανότητα κυκλοφορίας και ενός live δίσκου. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχουν γράψει κάποιο καινούργιο κομμάτι.
Ο Cornell σχολίασε: “Θα ήταν πράγματι πολύ ωραίο αν μπορούσαμε να γράψουμε ένα καινούργιο τραγούδι για να δούμε πόσο Soundgarden-ικό θα ακουγόταν. Προς το παρόν το μέλημα μας είναι να ξαναμάθουμε τα τραγούδια και να τα παίζουμε μαζί. Κάποια από αυτά δεν τα έχουμε παίξει ποτέ Live.”
Σύμφωνα πάντως με τη Silver ο Cornell ‘αναγκάστηκε’ να πάρει μέρος στο reunion του συγκροτήματος, μετά την αποτυχία του τρίτου προσωπικού του δίσκου (“Scream” του 2009), από τον οποίον έλειπαν τα Rock στοιχεία και στον οποίο ο Cornell συνεργάστηκε με τον Timbaland.

πηγή: http://rockwaynews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου