Σελίδες

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ozzy Osbourne Live στο Vibe Stage του TerraVibe Park - Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου

OZZY OSBOURNE

VIBE STAGE – TERRAVIBE PARK

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Let us hear him scream!!...

Πέντε ημέρες και σήμερα έμειναν για τη μεγαλειώδη εμφάνιση του “πατριάρχη” της rock μουσικής, Ozzy Osbourne στο Vibe Stage, τη δεύτερη σκηνή του TerraVibe Park, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.

Ο μεγαλύτερος metal legend όλων των εποχών, με την full-on ζωή του, έχει καταφέρει όσα κανένας άλλος εκπρόσωπος του metal στα σαρανταδύο χρόνια της καριέρας του: Είναι ο τραγουδιστής των Black Sabbath που τον Ιούνιο του 1974, εμφανίστηκε μπροστά σε 250.000 θεατρές στο πρώτο Califor nia Jam, ενώ το 1989 ήταν ένας από τους ελάχιστους rock καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Ειρήνης της Μόσχας, στην τότε Σοβιετική Ένωση. Είναι ο εμπνευστής και δημιουργός του Ozzfest όπου το 2001, μαζί με τους Black Sabbath εμφανίστηκε σε πάνω από 1 εκατομμύριο fans σε 32 sold-out shows, ενώ το 2002 δεν δίστασε να τραγουδήσει το "Paranoid" μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας. Είναι ο δυναμίτης του metal, που μετέτρεψε τον εαυτό του σε υπέρλαμπρη τηλεπερσόνα, κάνοντας τη ζωή του και τη ζωή της οικογένειας του ένα από τα πιο πετυχημένα τηλε-reality όλων των εποχών.

O Ozzy Osbourne, ως solo τραγουδιστής κατάφερε να ξεπεράσει το μύθο του συγκροτήματος που ο ίδιος δημιούργησε και να έχει μία εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα. Το φετινό καλοκαίρι κυκλοφόρησε το δέκατο προσωπικό του album "Scream", ένα album που ο ίδιος δήλωσε ότι θυμίζει: "... λίγο από την Black Sabbath εποχή του…".

Τη δυνατή αυτή συναυλία του φθινοπώρου, θα ανοίξουν οι POEM, ενώ στη σκηνή μαζί με τον Ozzy, θα εμφανιστεί ο Gus G,κατά κόσμο Κώστας Καραμητρούδης, κιθαρίστας και ιδρυτής των Firewind. Mε τη μοναδική σκηνική του παρουσία και την απόδοσή του στις live εμφανίσεις μαγνητίζει το κοινό και αυτά ήταν τα στοιχεία που έκαναν τον Ozzy Osbourne να τον επιλέξει ως το νέο του κιθαρίστα. O Έλληνας Gus G, ο νέος guitar hero, ο αριστοτέχνης της κιθάρας θα riff-αρει στους εκρηκτικούς ρυθμούς του μέγα Ozzy.

O θρυλικός Ozzy Osbourne επιστρέφει στο Vibe Stage, τη δεύτερη σκηνή του TerraVibe Park, να ανεβάσει την αδρεναλίνη μας στα ύψη και να μας χαρίσει στιγμές τρομακτικής συγκίνησης, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται.

Τα εισιτήρια για τις κατηγορίες της διακριμένης θέσης και του Pitch A είναι πολύ περιορισμένα σε αριθμό.

Σπεύσατε να προμηθευτείτε το μαγικό χαρτάκι που θα σας εξασφαλίσει θέση στο πιο συναρπαστικό show του φθινοπώρου!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Τα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 45 €

Το εισιτήριο για τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά στη σκηνή (Pitch A) κοστίζει 75 €

Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75 €

Το εισιτήριο στο Box Office την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 50 €

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

TICKET HOUSE

Αθήνα: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) - Τηλ.: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη: Ticket House, Μητροπόλεως 102 - Τηλ.: 2310 264 880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου