Σελίδες

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Απομακρυσμένος από το Hard Rock αισθάνεται ο Robert Plant

Είναι ένας τραγουδιστής που έχει επηρεάσει γενιές και γενιές ροκάδων και όμως τώρα δηλώνει πως το hard rock δεν τον ενδιαφέρει. Ο λόγος για τον Robert Plant των Led Zeppelin.
Ο 62χρονος μουσικός πρόσφατα παρακολούθησε συναυλία των Them Crooked Voltures στους οποίους συμμετέχει και ο μπασίστας των Led Zeppelin, John Paul Jones και δήλωσε χαρακτηριστικά των Independent πως για δύο ημέρες ένιωθε ένα βουητό στο αυτί του.

«Νιώθω τόσο απομακρυσμένος από τον σκληρό ήχο. Είναι περίεργο αλλά αισθάνομαι πως έχω μπει στο κόσμο του John και αυτός στο δικό μου».

Ο Plant το 2007 είχε κυκλοφορήσει ένα δίσκο μαζί με την τραγουδίστρια της country, Alison Krauss, σαφέστατα σε διαφορετικά μονοπάτια από ότι τον έχει συνηθίσει ο περισσότερος κόσμος. Βέβαια, εδώ και χρόνια έχει δείξει μία στροφή προς το folk και το Blues. Μέσα στο Σεπτέμβριο αναμένεται η νέα του δουλειά με τους Band Of Joy.

Από την άλλη, οι Them Crooked Voltures είναι ένα supergroup στο οποίο εκτός από τον Jones συμμετέχει ο Dave Grohl των Foo Fighters και ο Josh Homme των Queens Of The Stone Ages



πηγή: http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου